Skip to content

Gezonde Wijk Festival Julianapark Utrecht 2024


Omdat ik altijd wil weten wat er in Utrecht wordt gedaan om de stad en de leefkwaliteit te verbeteren ben ik wezen kijken bij het Gezonde Wijk Festival in het Julianapark op 10 en 11 april. Georganiseerd door en voor bewoners vanuit de buurtagenda en organisaties als Dock en The Social Collective, was er van alles te doen daar. Van een gezondheidsmeting tot sportieve workshops, van een smoothiefiets tot handmassages en kinderactiviteiten.

Er werd muziek gemaakt en je kon van alles leren over plantaardig, gezond en duurzaam eten door Bewoners Initiatief Eet Plantaardig. Ook kon je leren over de ikfiets.nl app, project vanuit Provincie Utrecht / Goedopweg, die mensen op een leuke manier stimuleert om vaker de fiets te pakken. Én werd er vanuit Gemeente Utrecht feedback opgehaald over de groensituatie in de wijk Zuilen en hoe bepaalde stukken beter wandelgebied kunnen worden.

Al met al een mooie mix van activiteiten, informatievoorziening en feedback ophalen.

Wil je ook een erfgoedfotografieeventfotografie of bedrijfsfotografie shoot? Of wil je meer weten over mijn tarieven voor fotografie?

Leave a reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.