Skip to content

Gluren Bij De Buren Zomer 2024 Stichtse Vecht

Op 30 juni was het weer zo ver. Door heel het land waren er acts met muziek, toneel, cabaret, poëzie en meer te zien en te beluisteren in de door veelal particulieren beschikbaar gestelde tuinen. Elk Gluren Bij De Buren is weer compleet anders en naast een leuke gelegenheid om stads- of buurtgenoten te leren kennen, geweldig om enthousiastelingen met hun passie bezig te zien. Én je komt nog eens op verrassende locaties om te …uhhh gluren.

Deze keer werd ik als fotograaf ingedeeld bij gemeente Stichtse Vecht. Voor mij heel leuk omdat dit gebied lange tijd onderdeel was van mijn vaste fietsrondje langs de rivier de Vecht en er voor mij dus ook leuke verrassingen waren in de tuinen die ik alleen door de struiken heb kunnen aanschouwen. De dag begon al goed met een tuin in Oud-Zuilen die oorspronkelijk als Arboretum was opgezet. Maar ook een optreden in een oud brugwachtershuisje en optreden op fort Maarsseveen deed mijn historicushart sneller kloppen. Zie hieronder de rest van mijn dagprogramma en mijn selectie uit mijn fotoserie.

1. 13u OZ Jam -Oud-Zuilen
2. 13.45 Yrsa op de piano – Op Buren, Maarssen
3. 14.30 Irish Session – Maarssen
4. 15.15 Fem op Viool – Burgwachtershuisje – Maarssen
5. 16.00 Red BennettFort Maarsseveen – Herenweg 3 , Maarssen
6. 16.45 Gitarist met wereldmuziek Filip – Tienhoven
7. 17.30 Mudland Gang – Maarssen

CategoriesBlog, Cultuur

Leave a reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.