Skip to content

Awesome Utrecht Pitchavond Restaurant & Luisterbar Nomono

Vorige week dinsdag was er weer een geweldige pitchavond van Awesome Utrecht met nieuwe mooie ideeën voor Utrecht bij Restaurant & Luisterbar Nomono. Deze keer waren de pitchers:

Het Grote Kleine Mensen Festival @vensterutrecht over jeugd mee te laten draaien in verschillende functies van een festival. Educatief en leuk voor beide partijen. Deze pitch won uiteindelijk ook. Gefeliciteerd aan Daniel van Venster Utrecht!

De Onderzoeksfiets Joost de Vries: een pitch over nieuwe creatieve en mobiele manieren van bezoekersonderzoek bij evenementen.

Fuck Up Fridays @fckupfridays op Instagram Poppy Millar Jessica Michelle Hollinger: netwerkevents waar ondernemers hun fuck ups delen ter lering en vermaak.

Agency (extra pitcher die inviel) over het creëren van een platform voor kunstenaars en creatievelingen ter versterking en diversifiëring van de Utrechtse culturele sector. Pitcher merkte op dat door gebrek aan platform deze doelgroep te vaak uitweek naar Amsterdam, waardoor het in Utrecht te weinig divers / homogeen blijft.

The Art of Zhen Shan Ren over het vinden van expositieruimtes voor het tonen van Chinese Falun Gongkunst.

Wil je ook een erfgoedfotografieeventfotografie of bedrijfsfotografie shoot? Of wil je meer weten over mijn tarieven voor fotografie?

Leave a reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.