Skip to content

Awesome Utrecht

Lonely Planet noemt ons in de top tien van onontdekte pareltjes en The Guardian bestempelt ons als internationale hotspot. En terecht. Utrecht is een geweldige stad om te wonen. Toch denken we dat het nog leuker kan. Mooier. Awesome-er. Daarom is Awesome Utrecht opgericht: een platform voor ideeën die onze stad nog grootser maken.

Elke twee maanden organiseren ze een pitch night waar jij jouw briljante idee voor een groot publiek kunt presenteren. Een team van twintig trustees bepaalt aan het einde van de avond wat het beste idee is en de winnaar krijgt € 1000 contant. Zonder ook maar één addertje onder het gras. Het enige dat we van je vragen is dat je komt vertellen over je project tijdens de volgende pitch night. Sounds fair, right?

Awesome Utrecht is een particulier initiatief. Het geld wordt ingelegd door de verschillende trustees zonder enkele verbonden verplichtingen. Om op mijn eigen manier bij te dragen aan dit geweldige initiatief heb ik mijzelf opgeworpen als de vrijwillige huisfotograaf sinds 2024. Hiermee kom ik op leuke locaties, hoor ik frisse plannen en ontmoet ik inspirerende mensen tijdens het vastleggen van de avond.