Skip to content

Awesome Utrecht Pitch Avond – De Utrechter

Recent was er weer een geweldige pitchavond van Awesome Utrecht in De Utrechter – Stadsbrasserie & Bar waarbij ik de fotografie 📸 deed. De avond werd ingeluid door geweldige Utrechters, wethouder voor o.a. Cultuur, Sport, Evenementen, Participatie, Milieu Eva Oosters en presentator van U in de Wijk Utrecht Bert. Feijtes.

Hierna volgden de inspirerende pitches en een oud-winnaar die kwam vertellen wat ze met het AU-budget hebben gedaan. Deze laatste was initiatiefnemer van de mooie Peace Now-posters Marije Lieuwens, ontworpen door illustrator Max Kisman, die je overal door de stad kunt vinden achter ramen. Lees hier meer over de actie: DUIC

De pitchers waren de zwemmers van U.S.S.V. Utrechtse Sportstichting Samen Verder die sponsoring zochten voor hun deelname aan de Special Olympics Nederland die dit jaar in Tilburg en Breda gehouden worden.

Shirin van Rooijen en Saida al Ayachi van In Contact Bijzonder die werken aan een samenleving waarin inclusie en verbinding de kern is. Waarin kinderen met zichtbare en onzichtbare beperkingen deel kunnen nemen in de samenleving.

Annette Los die met expositie ‘Buiten de lijntjes’ kunstenaars uit verschillende disciplines wil gaan verbinden in een expositie. Hiervoor verzamelt ze kunstwerken uit voorraad van kunstenaars die tegen een schappelijk tarief gekocht kunnen worden. Diegene die een kunstwerk heeft gemaakt, bijv. een schilderij, vertelt het verhaal er achter, dan wordt er een gedicht gemaakt over dit verhaal, een theaterstuk, een muziekstuk, een dans. Hierdoor ontstaat er een interessante interactie tussen de kunstwerken en kunstenaars en gaat het oorspronkelijke stuk meer leven. Hier kun je de pitch van Annette bekijken: https://lnkd.in/ea5HtHDa

Tijdens de pauze speelden de muzikanten van creatief platform en studio Touchstone.

Daarna was er dichter / verhalenverteller Freddy O. Oamen zijn website is momenteel nog in aanbouw, maar dit wordt op den duur een mooi uithangbord voor zijn boek https://fredooamen.nl/

Na een zware discussieronde kwamen de trustees van Awesome Utrecht tot een besluit. Yasmine Ballachi won met haar idee voor een plek waar specifiek jonge meiden zich met elkaar kunnen verbinden en hun talenten kunnen ontwikkelen: Circle Sisters!

Bij FunX legt Yasmine meer uit over Circle Sisters en waarom ze dit gestart is.

Volgende editie is 17 september!

Wil je ook een erfgoedfotografieeventfotografie of bedrijfsfotografie shoot? Of wil je meer weten over mijn tarieven voor fotografie?

Leave a reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.