Skip to content

BuurtNatuur030 Lente Evenement Koningshof

Het jaarlijkse BuurtNatuur030 Lente Evenement dat ik mocht vastleggen 📸 vond plaats op donderdagavond 30 mei bij Koningshof. Een prachtige buurtmoestuin in Gemeente Utrecht Oost. De inspirerende avond was gewijd aan het thema: Verbinding in je wijk! De avond draaide om het samenbrengen van onze groene gemeenschap, kennis delen en ontdekken wat er gaande is in onze Utrechtse wijken, met focus op vergroening. Hoe zet jij je in voor je wijk? Hoe laat je zien wat er gebeurt op het gebied van vergroening?

Tijdens het evenement ging men met elkaar in gesprek aan de hand van verschillende statements rondom ‘Verbinding in je wijk’. Dit leverde waardevolle bevindingen op. Lees ze op de website van BuurtNatuur030 en laat je inspireren voor je eigen duurzame stappen in de wijk.

De Koningshof moestuin vindt zijn oorsprong bij een groep bevriende landschapsarchitecten. Deze vrienden wilden graag traditionele (moes)tuinderskennis overbrengen op nieuwe generaties, om zo de oorspronkelijk agrarische identiteit van het gebied te behouden en te versterken. Lees meer op de website van Koningshof en het voedselcollectief.

Prachtig duurzaam detail vond ik dat er werd aangedrongen om eigen bekers mee te nemen om tijdens de borrel afval tot een minimum te beperken. Het was weer een genot om voor BuurtNatuur030 op zo’n mooie locatie het evenement te mogen vastleggen. Ga vooral zelf ook eens bij Koningshof kijken en verse groenten halen!

Wil je ook een erfgoedfotografieeventfotografie of bedrijfsfotografie shoot? Of wil je meer weten over mijn tarieven voor fotografie?

Leave a reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.