De grote verhuizing: vaarwel HowardsHome, hallo Thuiswinkel.org

By February 6, 2015 Blog No Comments
vrijheid

foto coen koppen

Vier en een half jaar geleden kwam ik als ‘jonge’ hond HowardsHome binnen. Vers uit de journalistiek en nieuwe media master mijn eerste redactionele baan in. Ik werd nieuwsbriefredacteur voor de vele brancheorganisaties die HowardsHome als klant heeft. Als generalist (historicus en journalist) voelde ik mij als een vis in het water.

Van pensioennieuws naar energieontwikkelingen, van voedselveiligheid naar schoeiselinnovaties. Opééns was ik de man die van alles wel iets wist en op de vraag ‘nog interessant nieuws gelezen?’, altijd op een absurd weetje wist op te lepelen. Na bijna een jaar full-time nieuwsbriefredacteur zijn begon het toch te kriebelen.

Hoe zit het eigenlijk met de social media accounts van HowardsHome? Kan ik misschien nog bijdragen aan het bloggen over onze producten en ontwikkelingen in de markt? Sinds die ene dag heeft het bloggen mij niet meer los gelaten en ben ik langzamerhand die gast geworden achter de social accounts van HowardsHome.

Lees de rest van mijn afscheidspost bij HowardsHome.